Vaše zdravje naj ne bo igra s časom

Če so naši zobje zdravi, nas redni obiski pri zobozdravniku ne stanejo prav dosti. Če pa naša ustna votlina potrebuje nekaj več pozornosti, je prav velika verjetnost, da bomo že za osnovne zobozdravstvene storitve porabili kar nekaj časa. Ta pa je, kot vemo, danes dragocena dobrina.

Zdravje naših zob je velikokrat igra na srečo.

V enačbo zdravih zob preko javnega zdravstva spada dejstvo, da le-ta krije le najosnovnejše storitve in materiale. Hkrati pa je vanjo zagotovo potebno vključiti tudi čas. Če smo med srečneži, ki imamo izbranega zobozdravnika, bomo na pregled in storitve čakali nekaj mesecev. Če smo šele na čakalni listi za izbranega zobozdravnika, pa še veliko dlje.

Kaj pa, ko zmanjka časa?

Velikokrat odlašamo z obiskom pri zobozdravniku. Preden se zavemo, odlašamo tako dolgo, da nas pričakajo težave, ki jih je potrebno sanirati v najkrajšem možnem času.

Zavezani h kakovosti v najkrajšem možnem času.

V naši kliniki se zavedamo, da je hitra in učinkovita sanacija zob ključnega pomena za vaše zdravje ter kakovost življenja. Hkrati pa se zavedamo, da je čas dobrina, ki od nas terja marsikaj. Prav zato smo zavezani k združevanju kakovosti in učinkovite hitrosti.

Kontaktirajte nas in z veseljem vas bomo kakor se da hitro naročili na prvi pregled, ki bo prvi korak do najkrajše poti zdravja vaših zob.

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: