Akcija zobni implantati

Vam manjka kakšen zob? Brez panike! S sodobno protetiko, je rešljiva tudi ta zadrega. Zobni vsadki so rešitev za izgubljene zobe, saj jih odlikuje funkcionalnost, izjemna stabilnost in estetika.

Ne spreglejte posebne ponudbe za naročila do 31. 7. 2024. Zobni vsadek, z nadgradnjo in krono, sedaj kar 52% ceneje!

Komu so zobni vsadki namenjeni?

Zobni implantati ali zobni vsadki so namenjeni vsem, ki želijo nadomestiti manjkajoče zobe ter si tako povrniti samozavest in nasmeh na obraz. Uporabimo jih kot nadomestilo za enega ali več zob ter kot pripomoček pri namestitvi mostička in proteze v brezzobo čeljust. Pri vsem tem pa ste lahko povsem brez skrbi, saj le-ti ustvarijo povsem naraven videz vaših zob. Pri nameščanju zobnih vsadkov, obstajajo tudi nekateri kriteriji, ki neposredno vplivajo na vgradnjo in so odvisni od vsakega posameznika. Zato v naši ambulanti nudimo brezplačen strokovni pregled, na katerem boste izvedeli, ali je to ustrezna rešitev za vas.

Prednosti zobnih vsadkov

  • Ustvarjajo videz naravnih zob.
  • Neboleč in hiter postopek vgradnje.
  • Posegi na ostalih, sosednjih zobeh niso potrebni.
  • Zagotavljajo stabilno fiksacijo mostička in protez.
  • Zagotavljajo večje udobje v ustih ter lažje žvečenje.
  • Manjša izguba gostote kostnega tkiva.

Postopek vgraditve zobnega vsadka

Na prvem pregledu opravimo obvezno diagnostično slikanje CT 3D ter digitalni ortopan, na podlagi katerega postavimo pravilno diagnozo in natančne parametre za izvedbo terapije (slikanje se plača po ceniku). Najprej na mesto izgubljenega zoba vgradimo kovinski del zobnega vsadka. Zahvaljujoč modernim prijemom, sam poseg poteka dokaj hitro in traja le 15–20 minut. Izvaja se pod lokalno anestezijo in je neboleč. Po vstavitvi zobnega vsadka nastopi obdobje, ko se ta zarašča s kostjo, katero običajno traja med 3 in 6 meseci. Na koncu sledi še protetična nadgradnja in namestitev keramične krone. Po končanem posegu vam nudimo brezplačno po-operativno pomoč.

52% popust na zobne vsadke

Smo pacientu prijazna ambulanta in kljub temu, da pri delu uporabljamo najsodobnejšo opremo in se poslužujemo modernih zobozdravstvenih prijemov, želimo, da so naše storitve dostopne čim širšemu krogu ljudi. Tako vam do 31. 7. 2024 nudimo kar 52% popust na zobni vsadek z nadgradnjo in metal keramično krono! Akcijska cena tako znaša namesto 1050 EUR sedaj samo 499 EUR!

Ne odlašajte in stopite v stik z nami!

Prepričani smo, da vam lahko pomagamo vrniti nasmeh na obraz in samozavest, ki bo kar sijala iz vas. Če se pojavi kakšno vprašanje in bi potrebovali dodatne informacije, nas pokličite na  031 600 550 ali nam pustite sporočilo. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: