O nas

Smo butična stomatološka poliklinika, ki strmi k zagotavljanju najsodobnejše zobozdravstvene oskrbe, z osebno noto. Vse zobozdravstvene usluge dobite na enem mestu, od najbolj enostavnih pa do oralno-kirurških in implantoloških zobozdravstvenih storitev, zahvaljujoč naši zaupanja vredni ekipi, ki skrbi za vaše zdravje in estetiko.

Naša poliklinika razpolaga s sodobno opremljenimi ordinacijami, z najsodobnejšo diagnostično in terapijsko tehnologijo ter z visoko kakovostnimi materiali, da bi vam ponudili najvišji standard uslug ob popolni zanesljivosti in udobnosti.

V Polikliniki Libertas Elit, imamo jasen cilj: Zagotavljanje vrhunske stomatološke storitve za vse skupine pacientov.

 

 

Pri delovanju naše poliklinike pa nas vodijo naslednja osnovna načela:

  • Kvalitete ne kompromitiramo in uporabljamo izključno najsodobnejše rešitve, vire ter
  • Vse, kar delamo, delamo z mislijo na naše paciente.
  • Nenehno optimiziramo stroške , da bi zagotovili najvišjo kakovost zobozdravstvenih storitev po optimalni ceni.
  • Z vsakim pacientom ravnamo enako, na način, kot bi to sami želeli, in s tem zmanjšamo stres ter nelagodje na minimalno raven.
  • S stalnim izobraževanjem in usposabljanjem smo se sposobni spoprijeti z vsakim novim problemom na področju zobozdravstvene oskrbe.
  • Zdravstvene težave ne ustavijo naših specialistov pri ohranjanju estetskih vidikov. Pri izdelavi vsake protetske rešitve ne prenehamo z delom, dokler ni pacient popolnoma zadovoljen s svojim novim nasmehom. Ta politika velja za vse paciente. V zadnjih nekaj letih smo vsadili veliko število zobnih vsadkov in s tem obnovili veliko nasmehov. S tem smo pridobili zaupanje pacientov ne samo na Hrvaškem temveč tudi v Sloveniji, Italiji in Avstriji.
  • Ker so trenutno največja skupina pacienti iz sosednjih držav, ki želijo ob enem obisku opraviti kar največ, vedno iščemo nove izboljšave. Zaradi lastnega protetičnega laboratorija smo sposobni narediti krone, mostičke in ostale stvari v zelo kratkem času. Pacientom, ki želijo opraviti rekonstrukcijo v nekaj dneh, ponudimo tudi namestitev v bližini naše ambulante.

Pri nas vam zagotavljamo zanesljivost, hiter servis ter zdrave in lepe zobe!