Poznate najdražjo zobozdravstveno storitev?

Tudi vi sanjate o lepem nasmehu, a vam obisk zobozdravnika predstavlja prevelik finančni zalogaj? Ampak, ali ste vedeli, da prav z odlaganjem obiska naredite največ škode in tudi stroškov? Če malce karikiramo, bi lahko dejali, da je pregled oziroma odlašanje z njim najdražja storitev pri nas. Tako je, redni pregledi so namreč eno prvih pravil pravilne nege in skrbi za zdrave zobe, ki se vam bo obrestovala na dolgi rok.

Večina nas tako s pregledi in posegi odlaša vse do trenutka, ko nas nevzdržna bolečina pripravi do tega, da končno le potrkamo na vrata zobozdravstvene ordinacije. Včasih se izkaže, da mnogo preprozno, saj nam bodisi zaradi neustrezne nege bodisi bolezni ali nesreče že grozi izguba zob in je bolečina zgolj vrh ledene gore.

A vse le ni tako črno!

S pravočasnim in preventivnim obiskom izkušenega ter zanesljivega specialista se težavam zlahka izognemo. Vsak strah je odveč, saj smo v rokah veščega strokovnjaka varni ter hkrati opravimo odlično naložbo za zdravje in videz zobovja, ki ju ne smemo jemati za samoumevna.

Zakaj torej ne bi izkoristili možnosti sodobnih dentalnih storitev, ki so nam danes na voljo. Od zobne protetike do vsadkov, s katerimi bodo zobje znova služili svojemu namenu ter nam omogočili, da brezskrbno uživamo v hrani in sproščenemu nasmehu. Tukaj se prednosti rednih pregledov seveda ne končajo, druge, ki bi jih izpostavili mi, so še:

CENA – večja kot je težava, višja je cena. A do tega z redno kontrolo ne more priti. Pri nas prvi pregled in posvet pri specialistu opravimo brezplačno, doplača se le diagnostično slikanje, v kolikor je potrebno  in tako hitro ter zanesljivo ugotovimo, kakšno je stanje zob in kje, če sploh, so potrebni posegi. Na ta način lahko ogromno prihranite, poleg denarja tudi čas in živce.

ENOSTAVNOST POSEGA – podobno kot pri ceni, tudi pri odlašanju s posegi velja, da dlje ko čakamo, bolj zahtevni je končni poseg. S pravočasnim ukrepanjem se izognemo stresu in bolečini.

VEČJA SAMOZAVEST – življenje je vse prekratko, da bi trpeli zaradi slabega stanja zob in se ne sproščeno smejali, posebej v času, ko nam zobna protetika in implantanti omogočajo hitre, enostavne in ugodne rešitve.

Zato nikar ne odlašajte s pregledom. Ta je, poleg osnovne nege, ki je pomembna v vsakem starostnem obdobju, daleč največ, kar lahko storite zase in zdravje svojih zob. Izpolnite spodnji obrazec in nam zaupajte vaše težave. Lahko se tudi dogovorimo za termin za prvi BREZPLAČEN pregled in posvet pri specialistu, ki bi vam najbolj ustrezal!

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: