Se splača obiskati zobozdravnika na Hrvaškem?

Živimo v času, ko so zdravi in urejeni zobje še kako pomembni. Pripomorejo k boljši samopodobi, večji samozavesti, vplivajo pa tudi na vsesplošno počutje in samo zdravje. Marsikdo si zaradi narave dela in nenehnega stika z ljudmi ne more dovoliti zanemarjenega videza zob, a si izredno drage zobozdravstvene storitve le stežka privošči. Tukaj kot svetla izjema izstopa Hrvaška, kamor že vrsto let množično zahajajo številni Slovenci, saj so vrhunsko opravljene storitve na voljo po izjemno ugodni ceni. To pa še zdaleč ni edini razlog. Druge prednosti obiska so tudi:

NEOPOREČNA KAKOVOST IN VRHUNSKI MATERIALI

Sodobna tehnologija, nenehno izobraževanje in spremljanje novosti so le ene od stvari, na katere stavimo v naši kliniki, saj nam omogočajo, da delo opravimo kakovostno in zanesljivo. Ker uporabljamo le najnaprednejše in najsodobnejše materiale, ki dosegajo vse zahtevane standarde, na opravljene storitve nudimo tudi garancijo.

BREZ ČAKALNIH VRST

Zavedamo se, da je čas denar in kot tak nadvse dragocen, predvsem pa, da slabo stanje zob kazi samozavest, zato se pri nas izognete dolgim in mukotrpnim čakalnim vrstam. Ponekod lahko traja tudi do več mesecev, da se dogovorite za prvi pregled, za katerega se pri nas dogovorite v roku par dni, pri čemer se prilagodimo vašim željam. To pa še ni vse, saj je pri nas prvi pregled brezplačen.

CENOVNA DOSTOPNOST

Ne zdi se nam prav, da so zobozdravstvene storitve ene najdražjih na svetu, zato težimo k temu, da jih ljudem približamo in omogočimo, da si jih lahko privoščijo. Nudimo izredno ugodne in žepu prijazne cene, številne akcije in posebne ponudbe, na račun katerih lahko prihranite tudi do 60% v primerjavi z drugimi državami.

ČLOVEŠKI STIK

Vemo, da obisk zobozdravnika ni najlažji in da večini povzroča velik strah, zato si vzamemo čas, da vam v miru in prijazno obrazložimo, svetujemo ter pojasnimo vse, kar vas zanima. Ves čas zdravljenja ali posega vam stojimo ob strani, tako da se lahko na nas kadarkoli obrnete. Brez skrbi ste lahko tudi glede komunikacije, saj govorimo več jezikov.

GARANCIJA

Ker za svojim delom stojimo in smo vanj prepričani, vam na opravljene storitve ponujamo garancijo. Na najsodobneješe, certificirane titanske implantate, ki jih pri nas uporabljamo, denimo, nudimo kar doživljenjsko garancijo.

PRIJETEN IZLET

Dandanes oddaljenost ne predstavlja nobene ovire, saj so med državama urejene izredno dobre prometne povezave, ki omogočajo hitro ter enostavno potovanje brez skrbi. Iz vseh večjih mest so urejene bodisi avtobusne bodisi železniške povezave, vedno več je tudi drugih prevoznih ponudnikov, ki poskrbijo, da je pot hitra, enostavna in žepu prijazna.

Če želite tudi sami družiti prijetno s koristnim, potem nas obiščite in se prepričajte, kako gredo ugodne cene in izjemna kakovost z roko v roki. Vedno smo na voljo za vsa vprašanja in nasvete ter vam s prijazno besedo stojimo ob strani.

Kontakt in informacije

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: