Do lepega nasmeha brez bolečin

V naši zobni ordinaciji vam zagotavljamo vrhunsko raven storitve po ugodni ceni, oglejte si nekaj naših zanjih posegov.

Odlikuje nas:

  • strokoven kader
  • 10 letna garancija na zobne vsadke
  • brez čakalnih vrst
  • 5 letna garancija na vsa protetska dela kot so krone, mostičke, inlay-e ter proteze

Obiščite nas in se prepričajte o kakovosti naših storitev!

Pokličite nas na številko 031 600 550 in si rezervirajte brezplačen prvi pregled še danes!

Popravilo oblike in položaja prednjih zob

Pacientka je zaradi estetskih razlogov želela popraviti obliko in položaj prednjih zob, ker ni želela nositi ortodontskega aparata. Izbrusili smo zobe in naredili lepšo estetsko rešitev z novimi cirkonskimi keramičnini kronami.

Aktivni športnik rokometaš je izgubil prednji zob

Zaradi travme in pomanjkanja kosti pri njemu ni bilo mogoče vgraditi zobnega vsadka, zato smo morali nadomestiti izgubljeni zob s cirkon keramičnim mostičkom.

Nova estetska rešitev

Zaradi predhodnih slabih rešitev metal keramične krone na devitaliziranem-mrtvem zobu ter dodatnih metalnih nadogradenj , kot ojačitev zob smo naredili povsem novo estetsko rešitev. Prednje enke smo zamenjali z veliko bolj naravnimi cirkon keramičnimi kronami in se s tem izognili pojavu grdega metalnega roba, s katerim se dostikrat srečamo pri metal keramičnih rešitvah.

Estetska rešitev prednje enke z cirkon keramično krono

Estetska rešitev prednje enke z cirkon keramično krono in v devitaliziran-mrtev zob postavljena estetska ojačitev kompozitnega zatiča (štifta), ki je veliko bolj sprejemljiva od metalnih nadogradenj zaradi presvetlitve metala in same kakovosti. Na ta način smo lahko uredili bistveno lepšo in kvalitetnejšo estetsko rešitev.

Oralna rehabilitacija in estetska rešitev

Oralna rehabilitacija in estetska rešitev pri delno brezzobem pacientu z postavljanjem osmih implantatov – zobnih vsadkov v zgornji čeljusti v kombinaciji z dvema obstoječima zoboma in izdelava metal keramičnega mosta na zgornji in spodnji čeljusti na izbrušene pacientove zobe.