Popust za beljenje zob z zoom zobno lučjo

Bleščeč nasmeh in lepi zobje že po enem samem obisku.

 

Beljenje zob je stomatološki postopek, s pomočjo katerega se doseže učinek 6 do 8 nians svetlejših zob. Rezultat je viden takoj in že po enem samem posegu. Moč beljenja se lahko prilagodi posamezniku in željam- tako pa poskrbimo za takojšnje veselje in zadovoljstvo pacienta.

 

 

Beljenje zob z pomočjo ZOOM luči je idealen način vračanja naravne beline zob. Sam postopek traja okoli eno uro in je popolnoma nenevaren. Beljenje ni škodljivo za naše zobe in ne poškoduje zobne sklenine.


Pred posegom beljenja zob bomo vaše zobe temeljito pregledali ter vam podarili brezplačen tretma profesionalnega čiščenja in poliranja zob za dosego najboljšega rezultata. Poseg se priporoča za starejše od 16 let, nosečnicam in doječim mamicam pa ga odsvetujemo, saj zanje ni primeren.

 

Redna cena takšnega tretmaja znaša 300€. Naša posebna ponudba pa vam bo omogočila bleščeč nasmeh z izjemnim 33% popustom, za samo 200€ in vključuje vse opisane postopke.

Izpolnite spodnji obrazec, naročite se na termin in naredite korak do bleščečega nasmeha, pod strokovnim nadzorom ter brez škodljivih kemikalij.

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: