Akcija cirkon keramičnih kron

Vse več pacientov se odloča za krone iz cirkona, saj nudijo številne prednosti v primerjavi s klasičnimi metal keramičnimi kronami. S posebno ugodno ceno jih želimo približati vsem in vam tako omogočiti prvovrstno dentalno rešitev.

Cirkon keramične krone namesto 350€, zdaj samo 250€!

Prednosti cirkon keramičnih kron

Cirkonij velja za material z izjemnimi estetskimi in fizičnimi lastnostmi. Cirkon keramične krone lahko nameščamo na zobne vsadke ali na preparirane naravne zobe in imajo v primerjavi z metal keramičnimi kronami številne prednosti.

Optimizirana mikrostruktura prepušča svetlobo na enak način kot pravi zobje, zaradi česar dosežemo izvrsten naravni videz.

Cirkonij je biokompatibilen, organizem ga zelo dobro sprejema in ne povzroča alergijskih ali toksičnih reakcij.

Cirkon keramične krone so vrhunska stomatološka rešitev, saj zagotavljajo izjemno čvrstost in obstojnost.

Posebna ugodnost v maju

Cirkon keramične krone želimo približati vsem in vam omogočiti prvovrstne stomatološke rešitve po izjemno ugodni ceni. Samo do 31.5. oziroma do zapolnitve terminov, vam nudimo kar 100€ popusta na cirkon keramične krone. Namesto 350€, boste sedaj odšteli le 250€.

Brez karantene ob povratku v Slovenijo

Libertas elit se nahaja v Zagrebu, bi vas torej morala skrbeti karantena ob vrnitvi? Nikakor! Ob obisku naše ambulante vam izdamo dovolilnico, s katero boste lahko nemoteno prestopili mejo in se vrnili v Slovenijo brez karantene.

Stopite v stik z nami

Pustite nam sporočilo še danes in izkoristite posebno ponudbo, ki traja do zapolnitve terminov. Prepričani smo, da vam lahko pomagamo vrniti nasmeh na obraz in da boste zadovoljni odšli iz naše ambulante.  Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: